Legitimerad Fysioterapeut

Nu har jag äntligen en yrkestitel – Legitimerad Fysioterapeut! Känns bra, men mycket märkligt! Har inte riktigt förstått det hela än!? Tre och ett halvt år av studier är över. Kommer så bra ihåg ännu, då jag en sommar morgon gick till postlådan och fann ett stort kuvert med Arcadas logo på. Jag skakade i hela kroppen, vågade knappt öppna. Svalde en gång, rev upp kuvertet och fann A4 arket med texten som berättade att jag hade blivit antagen till utbildningsprogrammet fysioterapi. Jag minns ännu hur jag hoppade upp och ner på gräsmattan och skrek som en galning så att Sabinas mamma kom ut på trappen och ropade ”vad har hänt!!?”.

I största delen av mitt liv har jag haft en skola att gå till varje dag, men inte längre. Måste erkänna att det känns tomt på något vis. Den totala lyckan lär väl infinna sig, då jag förstått att jag har alla möjligheter i världen framför mig och att jag inte behöver ta stress över framtiden. Nu har jag alla möjligheter i världen att koncentrera mig på det jag är intresserad av.

Kvällen firade jag tillsammans med vänner, bubblande och god mat samt efterrätt här hemma i Ekenäs. Dagen innan hade jag bakat cupcakes samt en cheese cake ala moi, det vill säga eget recept som jag luskat ut under veckan. Bild kommer senare.

-S

Annonser

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s