Pizza på annat vis



Provade på att göra pizza på annat vis här i veckan, nämligen med botten av enbart ägg. Har tidigare skrivit om äggbotten, men då har jag stekt det i stekpannan så jag bestämde mig för att prova på något lite annorlundare. Det är riktigt roligt att experimentera i köket, speciellt då resultatet blir bra!
Pizza botten:
7 st ägg som du vispar och tillsätter lite salt.
En djup plåt + bakplåtspapper på vilket du breder ut äggröran
Låt äggen vara i ugnen tills de stelnat, ca. 200 grader
Ta sedan ut bottnen och kolla med en stekspade att den lossnar från pappret och strö sedan lite riven ost på för att fyllningen skall hållas på plats.
Fyllning:
Jag hade på stekt maletkött, körsbärstomater, oliver, rödlök samt grynost.
Lägg pizzan in i ugnen igen och låt den va där tills alla ingredienser är varma

Enkelt, mättande och gott!
silje

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s