En vecka fylld med ny kunskap

Jag känner att denna vecka har varit väldigt bra på många sätt. Det känns verkligen att vi allt mer går mot ljusare tider med storm steg och humöret blir bättre i takt med det.
Som jag tidigare säkert sagt många gånger, så verkligen älskar jag att gå på kurs och lära mig nya saker. Det inspirerar mig och ger mig ny motivation. Känner att jag verkligen behöver gå regelbundet på kurser, blir nästan lite beroende av hur ny kunskap stimulerar mig och mitt kunnande. Så det var inte tokigt alls att spendera både tisdag och onsdag till att fördjupa mig ytterligare i fascians värld. Som om det inte var nog med det, hade jag och en vän (och kursdeltagare) möjlighet att käka frukost på ett café och tala bort en timme innan kursen började.
Något som jag också måste berätta är att jag har för första gången sedan hösten kunnat träna annat än stabiliserande övningar! Jag fick i måndags grönt kort till att försiktigt börja träna övre kroppen på gymmet, och det har jag minsann provat på. I tisdags stegade jag iväg till gymmet och körde ett pass, och det kändes okej både under träningen samt dagen efter! Kan ni förstå glädjen? Igår kväll kände jag mig allmänt irriterad och rastlös så jag gick med raska steg mot gymmet runt klockan 20:00. Fy tusan så härligt att svetta bort alla irritationsmoment! Ni anar inte hur skönt det är att sakta mak kunna återgå till sådant jag normalt vill göra men inte kunnat. Till på köpet har jag haft mindre smärta den här veckan, vilket är helt obeskrivligt.

silje

4 reaktioner på ”En vecka fylld med ny kunskap

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s