Inredning: IKEA – Bråkig


Senast vi var till IKEA hade en del av den nya serien Bråkig anlänt. Gillade speciellt stolarna i en sorts grann mintgrön, men nöjde mig med detta behändiga och fina ‘lådsystem’ samt en annan som jag har på jobbet. Ett fint anteckningsblock fick även följa med hem, i den skriver jag ner idéer till bl.a. blogginlägg och foton samt vad jag vill förbättra med bloggen.
I lådorna förvarar jag det smink som jag använder mest, och det känns bra att ha allting sorterat och ordnat. Ser förresten att det kom med en extra vit pil på bilden som uppenbarligen inte ska vara där, men hade tyvärr raderat psp versionen så kan inte radera pilen….
Förresten! Lite senare idag ska jag visa er hur tamburen blev. Den saknar fortfarande väggdekorationen/tavlan/fonden, men det lär ta en tid innan jag fixat det så tänkte visa er hur det ser ut där nu. Tror inte jag har några före bilder, eftersom den verkligen sett ut som sju svåra år så det är kanske lika bra.

Thought I’d show you my new little drawer thingy from the Ikea series Bråkig, which I really love. I also fell in love with a mint green but yet colorful chair from the same series, didn’t buy it thought. So this is how I organize my make-up now, all tidy and neat. By the way! I’ll be showing you how our hallway turned out even though it’s missing the final touch – the wall center piece/fond. So make sure you check in later today!
silje

Annonser

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s