Lakritskola

Igår kväll packade vi in lakritskolan. Det ser rätt så festligt ut då den står framme såhär, tycker jag. Men bäst är det nog att förvara den kallt, annars blir den väldigt klibbig och svårare att få ur pappret.
silje

2 reaktioner på ”Lakritskola

    • Den är inte alls sådär att den klibbar fast i tänderna eller så, smärlter typ på tungan. Tycker den blev helt perfekt i konsistens! Beror säkert på hur länga man kokar den, jag tog bort den då den blev typ 118 grader.

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s