Nytt till träningen – ScullCandy

IMG_4888
Jag har förlagt mina headphones till Iphonen, så det var dags att jag inhandlade ett par nya. Dessa är svarta med hot pink lurar, rätt snygga va! Enda missen är att det inte går att höja och sänka volymen från knappen utan endast pausa musiken… Men okej, de duger. Behöver verkligen ett par hörlurar då jag gymmar eller går ut på powerwalk för att motivera mig själv med bra musik.

Förra veckans träning var inget att skryta med, men nu är jag tillbaka igen! Tänk förresten att det är mindre än en vecka kvar av No Junk Food September? Hur har tiden kunnat gå så här snabbt, var har dagarna försvunnit? Det har faktiskt varit förvånansvärt lätt att hålla sig från alla godsaker och onyttigheter. Trodde inte det skulle vara så enkelt. Överväger om jag ska fortsätta en tid till? Tänker att det vore synd att bryta detta, samtidigt som jag kanske nog vill unna mig något gott ändå? Kanske jag inför en godsidag i veckan? Åh, vi får se helt enkelt. Dock börjar det nästan kännas svårare nu mot slutet, sååå det lutar nog mot att det blir godisdag på lördagar då dessa 30 dagar är över.

-S

12 reaktioner på ”Nytt till träningen – ScullCandy

  1. Ooh vad söta! Mina är helt trasiga, borde skaffa nya jag me, blir inget av träningen utan musik :)

    Jag ska iaf ta en cheatmeal om en vecka på tisdagen :P Men sen är det nog tillbaka till att bara snaska nå smått under helgerna, inte i veckorna.

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s