I need a minion

Okej, den här är ju allt skön! Älska minions! Har kollat flera gånger på den här videon, och tycker de är lika roliga och älskvärda varje gång.

…. butt

…. hehhee

-S

Annonser

7 reaktioner på ”I need a minion

   • Ja kan kicka dig lite sådär virtuellt :) Ska kicka med BFF från september frammåt, förbereder oss mentalt för det just nu. Samlar ihop ett litet gäng att ha snaskfria september me, så man får ordentlig start på hösten och träningen igen :)

   • Låter bra!! :D men det e nog svårt att lämna bort alla godsaker :P spec helgerna efter en lång arbetsvecka. du e så duktig med det :) Men de e nog lättare att avstå om man tränar regelbundet också!
    sku va så mycke lättare med en tränings buddy! Sitter nog i från hanbollen än. Men får nu bara släpa mig gymmet så kommer jag nog igång :P

   • Joo du klarar det nog bra! Jag har inte heller någon träningsbuddy, eller Tove typ en gång i veckan, men annars har ja bara pepp med kompisarna som tränar, för vi tränar på olika gym. Men nog ska du sparka fart i någon kompis där i er by nu! Större chans att träna på samma ställe där :)

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s