Nytt på inredningsfronten

Vet ni, imorgon skall vi på lägenhetsvisning till mina drömmars lägenhet! Det skall bli himla kul, det känns som om pusselbitarna börjar falla på plats. Fast det är ju klart att det betyder ju inte att vi får lägenheten bara för att vi ska på visning, men ett steg närmare ändå!

Tänkte visa lite nyheter på inredningsfronten. Fick till födelsedagen ett fint kakfat samt fake doughnuts och kakor till. Ser väldigt festligt ut, men väldigt frestande då de ser så äkta ut. Dessutom var vi till Latvala igår, Karis pärla. Hade fått tips av Sabina att de har inredningsstegar där. Så därifrån släpade jag ute en stege minsann.

Så nu har jag ett fint kakfat, en DameJeanne flaska med belysning och en inredninsstege. Nästa mål får bli att hitta en vintage fågelbur i vitt, typ nånting sånt här. Har hittat en på denna sida, men vet inte om jag skulle vilja beställa från nätet. Men om någon ser något liknande så säg gärna till!
New in: inredningsstege och kakfat. #shabbychic #vintage #myinteriorinspiration #instadaily #interior #decorate #decoration

#myinteriorinspiration #faux #doughnut #caketray #instadaily #decorate #decoration #interior

-S

Annonser

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s