Favoriter från Trademax till trädgården

Nu som vi börjar gå mot ljusare tider längtar jag extra mycket efter vår och sommar. Jag dagdrömmer ofta om ett eget hus med en vacker trädgård att inreda med fina möbler och textiler i ljusa färger. Just nu drömmer jag mest om en lummig gård med fin gräsmatta och en altan. Det är ingen hemlighet att jag även skulle önska mig en pool av något slag, det har jag gjort enda sedan barnsben. Men det är bara önsketänkande.

102518_2_6_899x599

Den här pinnsoffan tilltalar mig väldigt mycket. Har en förkärlek till allting som är vitt och som ger en romantisk känsla. Om jag hade en gård och denna soffa skulle jag ställa den intill en vägg mellan stora krukor med färggranna blommor. Kanske några fina kuddar på soffan och ett bord med aluminium krukor med färska örter i. Tänk er att sitta en varm sommar dag och bara njuta av de härliga dofterna!

utemobler-mobelgrupper-konstrotting-jakarta-loungegrupp-loungegrupp-loungegrupp

Soffgruppen Jakarta Lounge tilltalar mig väldigt mycket. Älskar stilen och atmosfären möblerna ger tillsammans med de vita och gråa dynorna. Tycker soffgruppen passar väl både utom- och inomhus till exempel i ett större lusthus med vit interiör.

utemobler-mobelgrupper-tramobler-tylosand-matgrupp-tramobler-tramobler

Om man har en gård är ju en utomhus matplats ett måste! Gillar detta enkla bord med tillhörande bänkar.

utemobler-mobelgrupper-matgrupp-lacko-matgrupp-tramobler-tramobler

Den här matgruppen tilltalar mig också. Riktigt skönt att luta sig tillbaka efter en lång middag utomhus med härlig grillmat och fräsha sallader.

000-21_1_6_899x599

Den här gruppen heter Sunset Lounge , och det är precis vad jag tänker då jag ser dem – solnedgång! Hade jag en altan mot vattnet skulle jag absolut kunna tänka mig att ha dessa unika stolar. Tänker mig sommarkväll, en bra bok och ljudet av havets vågor medans solen sakta sänker sig ned.

106481_1_6_899x599

På tal om hav och vatten… Kolla in hur fina dessa möbler i konstrotting är för att inte tala om hur bra de passar vid poolen!

Det här inlägget är ett samarbete med Trademax som för tillfället har många kampanjpriser. Alla produktval och åsikter är mina egna.

-S

2 reaktioner på ”Favoriter från Trademax till trädgården

Kommentera / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s